De vakman maakt de klus niet af

De vakman is verantwoordelijk voor de goede afronding van de klus en zal dit dan ook naar behoren dienen af te ronden. Probeer er altijd eerst met de vakman uit te komen en sluit uit dat er geen sprake is van miscommunicatie of een misverstand. 

In sommige gevallen is het niet mogelijk voor de vakman om de klus in 1x af te ronden. Bijvoorbeeld wanneer er een onderdeel besteld en vervangen moet worden of wanneer een muur eerst nog moet drogen. Vraag de vakman dan altijd om te wachten met het opstellen van de factuur totdat de klus volledig naar tevredenheid is afgerond en betaal nooit tussentijds aan de vakman. Alleen wanneer je de klus volledig via Zoofy laat lopen kunnen wij je ondersteuning bieden. Betaal om die reden altijd alleen aan Zoofy.

Kom je er echt niet samen uit, neem dan contact met ons op. In sommige gevallen sturen wij een andere vakman op het probleem alsnog op te lossen.

Je krijgt na afronding van de klus van ons het verzoek om een review achter te laten om zo jouw vakman te beoordelen. Zo help je ons om de kwaliteit van de aangesloten vakmensen op peil te houden. Vakmannen die onvoldoende scoren verwijderen wij van het platform.