Waar kan ik een ander probleem melden?

Klachten kunnen enkel per e-mail via info@zoofy.nl worden ingediend, telefonisch is dit helaas niet mogelijk. De reden hiervoor is dat we je graag willen helpen door alle gegevens die relevant zijn erbij te zoeken. Daarnaast moeten wij in sommige gevallen een klacht of probleem bespreken met een derde partij. In het belang van alle partijen, willen wij graag alles zwart op wit hebben. Dit om misverstanden te voorkomen.

De vakman is verantwoordelijk voor de goede afronding van de klus. Als je tóch niet tevreden bent over het eindresultaat, zeg dit dan direct tegen de vakman of meldt het uiterlijk binnen 72 uur na ontvangst van de factuur per e-mail bij ons. De vakman kan het probleem in de meeste gevallen alsnog direct voor je oplossen. Wij dringen daar bij hem/haar altijd op aan. In sommige gevallen sturen wij een andere vakman op het probleem alsnog op te lossen. Dit staat ook duidelijk beschreven in onze voorwaarden.

Je krijgt na afronding van de klus van ons het verzoek om een review achter te laten om zo jouw vakman te beoordelen. Zo help je ons om de kwaliteit van de aangesloten vakmensen op peil te houden. Vakmannen die onvoldoende scoren verwijderen wij van het platform.